Ma nem voltak gyerekek20140606.jpg. Jól haladtunk az év végi dolgokkal. Mentem a városba. R-val hármasban beszéltünk. Szép idő volt, meleg, nyári nap. Reggel az egyik sólyom - szerintem az hím - felröpült a költőláda tetejére. És aztán vissza is tudott menni a fészekbe. A másik is nagyon próbálgatta a szárnyát.

Most van a POSzT. Ez a pécsi színház. Elég vidám forgatag van a városban.

A remény beteljesedik, a vágy megtart. Mondja PF. Miben van a te reményed? Vannak a fán száraz ágak, vannak élettel teliek, arra gondolok, hogy van valaki, aki fenntartja az életet minden pusztulás és elmúlás ellenére. Nem nekem kell.Ez a reményem, hogy van Valaki, aki fenntartja az életet. A remény beteljesedik. Képzeld el, hogy képes vagy együttműködni azzal, aki fenntartja az életet. Ez a cselekvőképességed. Csak képzeld el, mint a mesében. Nincs reménytelen helyzet, csak reményvesztett ember. Elképzelni a kiutat, mesebeli megoldások is lehetnek. Mi történik, hogy ez megtörténhessen. Itt van bennünk...

 

Szerző: empszi  2014.06.06. 22:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr786283352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása