20140910.jpgVan itt ez a honlap, http://www.jobbveledavilag.hu/otletek-a-hala-gyakorlasahoz , ami a boldogságról szól.Az első hónapban a hála fogalma áll a középpontban. Reggel éppen azt mondtam, hogy most jó lenne sikítani, de felesleges. Aztán most arra gondoltam, hogy talán inkább ez lenne a megoldás. Ez a hálaadás dolog. De komolyan. Tiszta döbbenet, hogy mennyire nem veszem komolyan sokszor saját magam. És most itt először majdnem általános alanyt írtam. De beszéljek csak magamról. Pedig már hány éve annak, hogy megtanultam a dalt, hogy "Hálát adok az esti órán..." Igen, minden úgysem fér bele. Aztán miért éppen a hála legyen az, ami elmarad idő híján. Ha hálát adok, akkor az az időt is elveszi a para elől. De ez csak a kezdet...

Szóval ma hálás vagyok rengeteg mindenért. Ha csak a mai napot veszem, azért, hogy ezt a szalántai dolgot jól sikerült összehozni. Aztán tankolni is elértem időbe, és volt is miből kifizetni. A reggel még teljesen kaotikus anyagból kikerekedett egy értelmes megbeszélés. És L. is nagyon aranyos. Sokkal jobb, mint amire számítottam. Bár RG mondta, de mégis... Jó volt menni az fizikailag is azon az úton. Valahogy olyan nagy,szabad a tér. Véletlenül befordultam Pogányba. Fogalmam sincs, hogy miért. De aztán jó, hogy egyenesen elmentem tankolni. Délelőtt esett, úgyhogy a  séta is rám maradt délután. Ja, még a doki is volt délelőtt, amikor hazajöttem ebédelni.

J. kiért szerencsésen. Nagy a feladat. Égi segítséget kértem/kérek neki.

Szerző: empszi  2014.09.10. 21:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr46687315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása