Teljesen váratlanul előkerült egy lista, amit az év elején írtam a céljaimról. Nem is emlékeztem rá, hogy megcsináltam. De van, ami megvalósult, és van, amit a mai napig szeretnék elérni. Az is érdekes benne, hogy ezek a célok nem valaminek az elérését fogalmazzák meg, hanem szinte kivétel nélkül életmódbeli dolgok. Érdekes ez nagyon, mert éppen reggel gondoltam arra, hogy nekem inkább azt kéne célul tűznöm, hogy mit teszek egy-egy nap folyamán, és nem azt, hogy mit teszek meg mikorra. Ezt ugyanis már nem bírom. Már nem inspirálnak az elérendő célok, inkább lefagyok tőlük. Talán ez már így is marad, de az is lehet, hogy még helyrejövök. Érdekes ez, mert így a célorientált hozzáállásom folyamatorientáltra vált. Ez most egy cél, hogy ezt meg tudjam csinálni. :)

Egyébként reggel sokáig aludtam, aztán bankoltam némi hisztivel. Voltunk a hentesnél, kitaláltam, hogy mi vigyünk Ferencékhez. Küzdünk, tanulgatjuk a változást. Ha sikerülne ezt a napokra lebontott életet megtanulnom, talán még helyre is jönnék. :)

Gy. túlvan a műtéten.

20150814.jpg

Szerző: empszi  2015.08.14. 20:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr87707382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása