20160425.jpg

 

Reflexió

A pályázatban nem találtam olyan részt, amelyből kiderülne, hogy a pályázó reálisan számol az egerági iskola erősségeivel, lehetőségeivel, mindazzal, amivel mi (a Szalántai Általános Iskola Arany János Általános Iskolája) gazdagítani tudjuk és megfelelő támogatással még inkább tudnánk gazdagítani a Pécsi Tankerületet.

Az sem nem derül ki számomra, hogy valós értékükben ismeri-e a problémáinkat, és így megoldási utakat sem fogalmaz meg azokra.

Ez volt a véleménynyilvánító szavazás napja. Én ezt a véleményt mondtam el S azt a kérdést tettem fel, miután felolvastam, hogy "Hogyan lehetne mindezt orvosolni?"

Majd R. is elmondta, megkérdezte, amit gondol. Jó nagy cirkusz lett ebből. 2016-ban egy VÉLEMÉNYBŐL és egy KÉRDÉSBŐL. Remek! Erre milyen követelést fogalmaznak meg a köznevelés megújítását követelők? Ha valaki ismer idevágó követelést, kérem, jelezze!

Szerző: empszi  2016.04.25. 21:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr618663396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása