20160427.jpg

http://magyaridok.hu/belfold/akos-elegtetelt-vett-a-ballib-sajton-618169/

Reggel elém jött ez a cikk. Azóta nem tudok szabadulni a daltól. Nagyon összecseng azzal, amit tegnap érzetem. Mintha a tegnapi napomról és annak főszereplőjéről szólna. Már tegnap előjött bennem az az érzés, amit 89 táján érzetem. Az, hogy akár el is pusztíthatnak. Mert ezek mindig ott vannak mindenütt. Mindig felveszik az éppen aktuális mezt, és az a legszörnyűbb, hogy abban aztán meggyalázzák a legszentebb dolgokat is.

Tudom, hogy ez azért nem annyira misztikus. Hiszen emberekről (sajnos gyáva emberekről) van itt is szó. De hát ki vagyok én, hogy számonkérjem a bátorságot. Meg az igaz eszméket. Nem tisztem ez nekem. Ennyivel talán több lettem harminc év alatt. Ehhez kellene tartanom magam.

 Délután mentünk anyósomhoz. Megszületett a döntés, hogy ideköltözik.

Szerző: empszi  2016.04.30. 19:24 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr268666546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greenfo 2016.05.03. 23:56:01

Nem olvastam a cikket, most sincs időm, de a jelenség bennem is nagyon rossz érzéseket generál.
süti beállítások módosítása