20180107.jpg

Ma éjjel megint erős álmom volt. A bajai ház pincéjében rengeteg egeret, patkányt láttam. A kamrában meg kismacskákat. Aztán megint valami panellakásból költöztem. Aztán egy másik - csak az álmomban létező, de ott visszatérő - lakásban voltam, aminek alacsony ablakai vannak egy széles utcára vagy térre. F-énk mentek el az ablak előtt. A lányok kedvesek voltak, mikor megszólítottam őket, de Edit szóba sem állt velem.

Itt kerestem egy álmoskönyvet. Azt írja az egérre, hogy önbizalomhiány, A patkány rossz lelkiismeret, önvád. A macskára meg azt, hogy önállóság, jó vezetői készségek.

Krúdy Álomoskönyve szerinti: Egér. Városban: bátorság jegye. Kerner szerint: egeret látni: nyereség. Patkány. Ellenség. Cica. Fegyelmezetlenség jegye.

Nos, :) Hát, biztos valamit jelentenek ezek, vagy éppen az ellenkezőjét.

Egyébként meg voltuk Mislenyben - szokás szerint. Főztem ebédet, és folytattam a megkezdett munkát. Kicsit kit voltam a kutyákkal.

 

Szerző: empszi  2018.01.07. 21:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr7513557121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása