20180207.jpg

Ferenckém tegnapi aranyköpése: - Na, mi van, anyám, nem terveztél időt pisilésre és összeomlott a rendszer? Hát kb. ez van. Annyira pufferidő nélkül vagyok, hogy nem egyszerű így. A mama ma reggelre "kialakult problémájára" a kötszeres nővér lett az azonnali megoldás. Talán holnap v. holnapután a doki is eljön. 

Egyébként meg délelőtt egyeztettem az időpontokat, de nem értem a végére. Aztán lábatlant csináltam ebédre, Közben jött a nővér és Judit a mézért. Kettőre vittem Kazit. Nehéz volt a helyzet. De aztán beszélgettem Zs-val, akiről a macskaultrahang előtt derült ki számomra, hogy bogádi lovas. Miután hazahoztam Kazit elmentem a Spárba májért, de azt sem evett. Majd 6-ra mentem Mislenybe. Aztán elkezdtem összerakni a holnapi ebédet. Csak a mai nap! Csak ez a perc! Mindig csak az adott pillanathoz kapunk kegyelmet, de ahhoz kapunk. 

Szerző: empszi  2018.02.07. 21:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr6113643984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása