20201231.jpg

Egész nap reménytelenül esett az eső. Ferencémmel irkáltunk. Brigi jött át tojásért. És megírtam a Fb-ra az Ez jár a fejemben bejegyzést és ide az év végi összegzést. 

A 2020-as évről

Misi az év első munkanapját már Tübengenben kezdte. Január 8-án volt anyósom temetése. Baj volt a a víznyomással a fűtési rendszerben. Voltunk BL-nál Hévízen. Megrendeltem a Zinzinot, itthon volt Márta. Voltunk az osztállyal a Fővárosi Nagycirkuszban (Lázár Ervin program). Elkezdtük Györgyivel a miltonos könyvet. Elhatároztam, hogy lesz kinti szemüvegem.

Februárban elkezdődött az Enable, voltunk színházban a gyerekekkel, volt HH, dolgoztam Györgyivel. Farsangon hupikék törpikék voltak a gyerekek. Elkezdtük a gyógytornát. 15-én voltunk Misiéknél „elköszönni”, s 16-án indultak.

Foghúzással kezdődött a március .4-én még voltunk BL-nál. Volt HHH is és 7-én Szekszárd. 10-én befejeztük a közös munkát HI-nal. 13-án péneken kihirdették a digitális munkarendet. 14-én még elmentem NLP-re az Eötvös 10-be. Esett a hó. Országos karantén volt. Itthon voltunk mindketten. Csak hetente egyszer mentem el a boltba. Én sütöttem a kenyeret. Csináltuk tovább a könyvet Györgyivel. Elkezdtem a Pszichowellness-Iskolát, Vida Ágival is konzultáltam. Discordon és ClassRoomban dolgoztunk.

Áprilisban (vagy március végén?) vettem egy új nyomtatót. 9-én volt az első Zoom, a BNI-vel. Majd workshop Vida Ágival. 11-én, nagyszombaton lett rosszul Anya. Laci segített. Aztán meg Gabika és Nati. Elkezdtem a beszélgetéseket Beával.

Májusban és végig karantén volt. Zoomon volt Henrik Lell. És S. Ágiékkal is elkezdtük a Zoomos találkozókat. Anya kórházba került. Gabika segített.

Június 3-án délután nagy községi ünnepség volt a Trianon-évfordulón. Anya 10 napig volt kórházban. 20-án megvolt a ballagás. 22-én hétfőn meghalt Anya. 23-án kedden megszületett Zsolna. 27-én, szombaton Szigetszentmiklóson voltunk. Hétfőtől lovastábor volt.

Július 4-én volt Anya temetése. 9-én Kisnyárádra jöttek Tiborék. Aztán itt voltak a gyerekek 12-ig. 13-tól újból tábor volt. Briginél öntöztünk, aztán volt még egy tábor. Közben készültünk Misiékhez.

Augusztus 2-án indultunk Tübingenbe. 9-én jöttünk haza. 10-től tábor volt majd 24-től 26-ig is. 29-én volt a szaktanácsadói nyitóértekezlet. Megcsináltattuk a redőnyöket és a bojlert.

Szeptember 1-jén rendes munkarendben kezdtük az iskolát, szerdánként meg a mamaskype-ot. Ritával elkezdtük a torna-masszázs projektünket. Voltam a Kerek Világnál és megírtam a szakmai anyagot, amit a POK kért.

Októberben együtt voltunk Ferencéknél. De volt tábor is. Még a névnapomon is ott voltunk. És a nővérek is megnézték a lovakat. Elkezdtük a temetőjárást. Csináltuk a következő könyvet Györgyivel:

Novemberben egyre több virtuális találkozás volt munka is és más is. A nővérek négyhetes programja. Sokat jelentett. Elvitték a motort. Gyakoroltuk az életet kettesben. Online mentek a szaktanácsadói munkák is. Kész lett Györgyivel az ötödik könyv.

Decemberben elkezdtük a rorátékat, de aztán – azt hiszem – elkaptam a covidot. Szóval nem voltam jól már az utolsó iskolai héten sem. Aztán meg végképp. Ketten karácsonyoztunk. Virtuális családi találkozások voltak csak.

Szerző: empszi  2020.12.31. 20:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr2516366770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása