Én, a vállalkozó, a barátságangyalkás

Kaptam ezt a barátságangyalkát Szaffitól, http://szaffi.blogol.hu/ , (nem erről a blogolos blogjából, hanem erről a honlapjáról http://gportal.hu/azila ). Köszönöm szépen! :) Nagyon aranyos vagy, Szaffi, hogy gondoltál rám. Igaz, én most nem sorolok neveket, hogy kinek is adom tovább, inkább azt mondom, hogy mindenkinek adom, aki olvassa az irományaimat. Ez már magában melegséggel tölti el a szívemet, hogy vannak, akiket érdekel, mit hordok itt össze időről időre, ez igazán baráti gesztus. Aztán meg sokaknak nincs is blogjuk az olvasóim közül, de ők is megérdemlik. Úgyhogy mindenki, aki ezeket a szavakat elolvasta, egyben magáénak is érezheti a barátságangyalkákat, úgyannyira, hogy el is viheti kitenni, már ha van hova.

Rám is fért ez az angyalkás vidámság, mert irodáztam egész délután, és még nem is vagyok kész. Az a jó a kisvállalkozói létben, hogy az ember egy személyben lehet vezérigazgató, termékfejlesztő, projektmenedzser, marketinges, adminisztrátor, jogász, karbantartó, szállító és takarítónő. És még ezer minden, ami még nem is jutott eszembe. Igazán jó persze akkor lenne, ha mindezen munkatársak nagyvállalati átlagfizetését is magaménak tudhatnám. Ám ez a (befektetési) fázis ebből a szempontból… khm… igen érdekes. No, de nem kell leragadni az anyagiaknál, hiszen a pénz a legkevesebb. :) Úgy egyéként meg minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. Arról nem is beszélve, hogy szerdán megyek tévézni. Fura, de azon izgulok, hogy értelmes dolgok jussanak eszembe. Vizsgák előtt is mindig azt éreztem, hogy az ég világon semmit nem tudok az egészből. Kíváncsi vagyok nagyon erre a csatornára. Nem mondom, hogy lépten, nyomon szerepelek a médiában, de ahol eddig voltam, ott nem voltak ilyen lelkiismeretesek az előkészületekkor. Írtak, hívtak, kedvesek, figyelmesek. De hát igazából ez remek, hogy sok embernek mondhatom, amit jónak gondolok.

Szerző: empszi  2009.03.09. 18:29 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr225913244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazac 2009.03.09. 19:42:47

Majd kiváncsian várom a beszámolód :):)

SA 2009.03.09. 21:26:19

Kedves vezérigazgató- és takarítónő! Örülök az örömödnek. A pénz önmagában meg nem is olyan másodlagos. Ebben a fedezetlen pénz okozta válságban hajlamosak vagyunk a valódi teljesítményt mérő pénzre is sandán nézni, pedig ha a helyén van, és nem akar nagyobb szerepet betölteni, mint ami jár neki, igenis fontos. Az angyalok meg aranyosak, de valaki már árulja el, hogy mk is ezek az angyalkák?

Ircsike 2009.03.10. 05:07:46

Igy vonul be Egerag a mediaba! Tegnap este lattam a tv-ben, hogy a nagy-nagy japan karate mester Egeragon segitette a jovo nemzedekenek leendo karatebajnokait, Te pedig Egeragrol segited egeszsegesen elni az embereket.:) Szeretettel kivanok Neked ehhez a nemes munkahoz erot es kitartast! Orulok, hogy ismerhetlek, igaz egyelore csak virtualisan, de ez sem keves. Aranyosak az angyalkaid!:)

Zefir 2009.03.10. 07:07:52

és hol is lesz látható? (+mikor?)

M 2009.03.10. 20:49:18

Lazac, majd mesélek. Anti, ezek az angyalkák valójában olyan kitüntetésfélék, amit az ember egy blogtársától kap. Ez a szöveg tartozik hozzájuk: "Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blogíróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket.” Ircsike, milyen adón szerepeltek az egerágiak? Zefír, Vitál TV, hogy mikor, az csak holnap tudom meg. Azt hiszem, Más-kép a címe a műsornak. De majd mondom.

Ircsike 2009.03.11. 07:47:33

Gyongyi! Kisebb a valoszinusege, hogy a TV2-on a Tenyekben, nagyobb a valoszinusege, hogy az RTLklub Hiradojaban lattam, de 1 biztos: a fel hetes hiradasok kozott volt.:)
süti beállítások módosítása