Kedd

Valamikor tavaly ugyanilyen tájt fényképeztem ugyanebben az udvarban lovakat, de nem ezeket. Mert ez Tami az iskola pónija. Télre itt lesznek az iskola lovai, mert nyáron kint vannak a szabadban a tanösvényen, csak egy beállójuk van ott, de a tél az más, akkor felköltöznek a faluba. Ma megint nagyon trutyi idõ volt. Nyilván ez jó a földeknek, csak a hangulatomnak nem. Olyan, mintha rajtam is lenne egy szürke függöny. Ma már nem kellett mennem délután sehova. Le is feküdtem úgy két órára aludni. Az egészen biztos, hogy a kialvatlanság, a fáradtság hizlal. Éppen ma félálomban jutott ez eszembe, hogy ha nem alszom ki magam, ha fáradt vagyok, az attól van, hogy nem takarodtak ki a testembõl a felhalmozódott méreganyagok, mert nem volt rá idejük, mert már jött a következõ adag. Mit tud ilyenkor szegény testem csinálni. Rákényszerít arra, hogy többet egyek a kelleténél, mert fáradságomban nem tudom abbahagyni idõben az evést, így tud tartalékot képezni, és zsírral körülvenni a testemben maradt mérgeket. No, ez nem a legjobb megoldás. Sokkal inkább az alvás. Most még át kell menni L-ékhoz, de aztán alszom! És holnap is alszom délután és csütörtökön is és egész jövõ héten – persze kivéve, amikor nem.

Szerző: empszi  2011.10.25. 19:00 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr415912546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.10.25. 19:18:05

szóval ha kialszom magam , akkor nem akarok majd annyit enni sem?.....mert nekem éppen az a gondom, hogy túl sokat eszem....legyen az zöldség, gyümölcs, vagy más..... M...most olvastam a Nõk Lapja Psziché-ben az NLP-rõl....rögtön eszembe jutottál...:-)))

mclub 2011.10.26. 20:13:36

Hát nekem sokat segít, ha tudok aludni. Jó, hogy szólsz, megnézem majd azt a lapot. :)
süti beállítások módosítása