Február 20. szerda – hosszú nap szédületes befejezéssel

Reggel ötkor kelek. Hatkor megyek le a konyhába. Ott egy óra házimunka. Pl. Ferencnek csomagolok ebédet, amit jobb esetben már este elkészítek, de van, hogy reggel fejezem be. Aztán még rendbe szedem magam, Anyának elkészítem a reggelit, és megyünk. Az iskolában van, ami van, mikor,mi. Mire hazaérek, muszáj pihennem. Aztán négy-öt felé összegyûjtöm magam, és teszem, ami éppen van. így volt ez ezen a napon is. Bedagasztottam a kenyeret, fõzéshez fogtam. Aztán egyre jobban szédültem, de annyira, hogy már nem is láttam. Csak a sötét szobában tudtam feküdni. Úgy három órán keresztül valahogy félig alva, félig ébren, hol izzadva, hol vacogva csak túléltem. Aztán tíz körül még rosszabbul lettem, de aztán egy hányás után könnyebb lett. Volt annyi erõm, hogy felmenjek. Három körül felébredetem, már jobban voltam, de még mindig nagyon szédültem. Reggelre úgy éreztem, kialudtam az egészet, aztán kiderült, hogy max. negyed órát bírok függõlegesben. így itthon maradtam.

Délután megin hatalmas pelyhekben esett a hó, de maradt meg, mert 4 fok volt.

Szerző: empszi  2013.02.21. 11:31 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr675912041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.02.21. 11:46:20

ó, szegényke, és mit mond az orvos?

amerika24 2013.02.21. 11:55:09

...pontosan így voltam én is a múlt héten, igaz, nálam három napig tartott az émelygés,amit hőemelkedés kísért, hol hántam ,hol nem, hasmenés is volt néha, úgy hogy 5 napig héjjában főtt krumplit ette...már jól vagyok, de álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen hányás dolog ágyba tud dönteni...bizony én sem álltam meg a lábamon... ...gyógyulást kívánok, no meg kitartást...aztán majd csak lesz valaholgy, a kenyér meg megvár az biztos...

mclub 2013.02.21. 18:50:22

Nem szoktam elkapni a vírusokat, de most azt hiszem, az idei műtétek miatt gyengébb a szervezetem. De azért már sokkal jobb, mint tegnap.

amerika24 2013.02.21. 19:21:07

...csak semmi elhamarkodott lépés /én is azt hittem másnap, hogy már jobb/ aztán 5 napig tartott a diéta...

mclub 2013.02.23. 00:40:12

Igazad van, Amerika, vigyázok. Én is főtt krumplit ettem ma, és eszembe jutottál. :)
süti beállítások módosítása